Darbo laikas: I-IV  9:00-17:00, V  9:00-16:30 VI-VII Nedirbame


Krepšelis tuščias.
0.00 EUR 0.00 EUR 0 Kg 0.00 EUR 0.00 EUR   /component/jshopping/cart/add?Itemid=644 /component/jshopping/cart/refresh?Itemid=644 /product/view Please select the product options. Some product parameters not filled. Continue? This product can not be bought in such quantity. Quantity at cart has not upgraded. Product at cart
SUVIRINIMO ĮRANGA IR MEDŽIAGOS
MIG (pusautomačiai)
MMA, TIG, PLAZMA (inverteriniai)
MMA (transformatoriniai)
Spoteriai
Suvirinimo skydeliai
Medžiagos ir aksesuarai
Atsarginės dalys
ĮKROVIKLIAI
Įkrovikliai
Priedai akumuliatoriams
Atsarginės dalys įkrovikliams
LITAVIMO STOTELĖS KARŠTU ORU
ORO KOMPRESORIAI
Vienfaziai oro kompresoriai
Trifaziai oro kompresoriai
Automobiliniai oro kompresoriai
Atsarginės dalys oro kompresoriams
Oro kompresoriai be resiverio
PNEUMATINĖ ĮRANGA
Pneumatiniai įrankiai
Pneumatiniai šlifuokliai / poliruokliai / pjovikliai
Mobilūs vakuuminiai dulkių surinkimo separatoriai
Pneumatiniai veržliasukiai
Pneumatiniai gręžtuvai
Pneumatiniai pjūklai
Pneumatiniai suktuvai
Pneumatiniai kniedytuvai
Pneumatiniai kaltai
Pneumatiniai kabiamušiai / viniamušiai / skylamušiai
Kabiamūšiai / viniamušiai / skylamušiai
Kabės / vinys
Pneumatiniai silikono / germetiko / gravitexo pistoletai
Pneumatinės terkšlės
Pneumatiniai putų gaminimo / praplovimo / džiovinimo pistoletai
Stiklo pjovikliai / žirklės
Kiti pneumatiniai įrankiai
Pneumatinės žarnos
Greitos jungtys/ antgaliai žarnoms/ perėjimai
Oro srauto reguliatoriai/ drėgmės filtrai/ tepalinės
Pneumatinės smėliapūtės
Pulverizatoriai
Tinkavimo pistoletai
Oro nupūtėjai / prapūtėjai
Ratų pripūtimo pistoletai su manometrais
Dažymo aksesuarai
Bakeliai
Aerografai
SODO TECHNIKA
Benzininiai grandininiai pjūklai
Benzininiai grandininiai pjūklai
Atsarginės dalys pjūklams
Grandinės pjūklams
Pjovimo juostos
Žoliapjovės
Atsarginės dalys žoliapjovei (trimeriui)
Šakų smulkintuvai
Malkų skaldyklės
Purkštuvai
Vandens siurbliai
Pūstuvai
Vandens žarnos
Gyvatvorių žirklės
Aeratoriai / skarifikatoriai / kultivatoriai
Kitos sodo ir daržo prekės
ŠILDYMO / VĖDINIMO ĮRANGA
Oro valytuvai / sausintuvai
Infraraudonųjų spindulių šildytuvai
Dujiniai šildytuvai
Dyzeliniai šildytuvai
Elektriniai šildytuvai
Ventiliatoriai
LAZERINIAI NIVELYRAI / ATSTUMO / DREGMĖS MATUOKLIAI / TERMOMETRAI
ELEKTRINIAI ĮRANKIAI
Šlifuokliai
Kampiniai šlifuokliai
Ekscentriniai šlifuokliai
Šlifuokliai glaistui
Tiesiniai šlifuokliai
Juostiniai šlifuokliai
Kiti šlifuokliai
Priedai
Akumuliatoriniai įrankiai
Galandinimo staklės
Priedai
Perforatoriai / Gręžtuvai
Priedai / griebtuvai grąžtams
Gręžtuvai-maišyklės
Maišyklės
Maišyklių priedai
Poliravimo mašinėlės
Pjovimo įrankiai
Tiesiniai pjūklai
Medžio pjovimo staklės
Metalo pjovimo staklės 380V
Metalo pjovimo staklės 220V
Diskiniai pjūklai
Grandininiai pjūklai
Siaurapjūkliai
Elektrinės žirklės skardai
Elektrinės plytelių pjovimo staklės
PVC vamždžių lituokliai ir elektriniai peiliai
Daugiafunkciniai įrankiai
Gręžimo staklės
Stacionarios obliavimo staklės
Veržliasūkiai
Magnetinės drėlės
Obliai
Elektriniai sriegtuvai
Aukšto slėgio plovymo ir valymo įrenginiai
Techniniai fenai
Elektriniai ilgintuvai
Betono vibratoriai / šlifuokliai
Kiti el. įrankiai
El. Medžio frezos
Priedai el. įrankiams
Dažymo įranga
Elektriniai dažymo pulverizatoriai
Beorio dažymo aparatai
Gyvūnų kirpimo mašinėlės
ELEKTROS VARIKLIAI
Vienfaziai asinchroniniai elektros varikliai 1500aps./min (4-polių)
Vienfaziai asinchroniniai elektros varikliai 3000aps./min (2-polių)
Trifaziai asinchroniniai elektros varikliai 3000aps./min (2-polių)
Trifaziai asinchroniniai elektros varikliai 1500aps./min (4-polių)
Trifaziai asinchroniniai elektros varikliai 940aps./min (6-polių)
Trifaziai asinchroniniai elektros varikliai su varinėm apvijom 3000aps./min (2-polių)
Flanšiniai asinchroniniai trifaziai elektros varikliai 960aps./min (6-polių)
Flanšiniai asinchroniniai trifaziai elektros varikliai 1390aps./min (4-polių)
Flanšiniai asinchroniniai trifaziai elektros varikliai 2900aps./min (2-polių)
AUTOMOBILINĖ ALYVA IR EKSPLOATACINIAI SKYSČIAI
ĮRANKIAI AUTOMOBILIŲ REMONTUI
Įrankiai variklio remontui
Įrankiai generatoriaus remontui
Įrankiai dyzeliniam / benzininiam įpurkškimui
Kaitinimo ir kibirkštinių žvakių remontas
Presavimo įrankiai (sailentblokų, guminių įvorių, guolių presavimas) / Rinkiniai
Įrankiai važiuoklės remontui: vairo traukių/šarnyrų nuėmėjai/kiti įrankiai važiuoklei
Kuro ir tepalo slėgio / spaudimo matuokliai
Guolių/ stebulės/ kardano/ stabdžių būgnų/ pusašių iškalėjai/ nuėmėjai/ atbuliniai plaktukai/ įrankiai pusašiams ir kt.
Skremulių/ škivų atsukimo, nuėmimo/ diržo įtempimo reguliavimo įrankiai
Įrankiai vožtuvams/ cilindrams/ stūmokliams
Įrankiai kėbulo remontui
Įrankiai stabdžių sistemos remontui/ nuorinimui/ stabdžių skysčio testeriai
Ratų raktai
Padangų / Ratų serviso įrankiai
Kompresijos matuokliai dyzeliniai, benzininiai
Įrankiai sankabai/ pavarų dėžės remontui
Aušinimo ir kondicionavimo sistemos įrankiai
Amortizatorių spyruoklių suspaudėjai/ raktai/ galvutės amortizatoriams
Įrankiai duslintuvui
Specializuotos replės /sąvaržoms / žiedams / žvakėms
Žarnų užspaudimo replės
Specializuotos galvutės
Tepalo filtro raktai
Avarinio atidarymo įrankiai
Replės filtrams atsukti
Specializuoti kuro filtro, kuro bako kamščių raktai
Įrankiai automobilių stiklams
Įrankiai automobilių apdailos ardymui
Valytuvų svirčių nuėmėjai/ įrankiai valytuvų mechanizmams
Įrankiai automobilio elektros instaliacijai
Automobilių aksesuarai / Priedai / Įtampos keitikliai
Įtampos keitikliai
Aksesuarai / Priedai
Diagnostikos įranga
Spec. matavimo, testavimo ir reguliavimo įrankiai
Automobilių detalių plovyklos
Radiatoriaus spaudimo ir aušinimo sistemos testavimo ir kt. įrankiai
Indukciniai kaitintuvai
Kiti įrankiai
ĮRANKIAI SUNKVEŽIMIAMS
Sunkvežimiams
Specializuotos galvutės sunkvežimiams
ĮRANKIAI MOTOCIKLAMS / DVIRAČIAMS / MOTOROLERIAMS
VERŽLIARAKČIAI
Kombinuoti raktai /rinkiniai
Kombinuoti su terkšle/ rinkiniai
Kilpiniai raktai/ rinkiniai
Plokšti raktai
Žiediniai raktai / rinkiniai
Smūginiai raktai
Reguliuojami raktai
T-tipo raktai
Terkšlės galvutėms
Rankenos galvutėms su slankiojančiu kvadratu
Vartomos rankenos galvutėms, rankenos su šarnyru
Rankenėlės galvutėms ir antgaliams
Prailgintojai galvutėms
Smūginiai prailgintojai galvutėms
Dinamometriniai raktai/ jų priedai/ remonto komplektai
L-tipo raktai
L ir T tipo šešiakampiai
L ir T tipo TORX
E-TORX raktai
Raktai stabdžių žarnelėms / vamzdeliams su išpjova
Įvairūs raktai
Raktų laikikliai
VERŽLIARAKČIŲ GALVUTĖS SMŪGINĖS / RINKINIAI
1/2'' Galvutės smūginės
3/4'' Galvutės smūginės
1'' Galvutės smūginės
Smūginių galvučių rinkiniai
VERŽLIARAKČIŲ GALVUTĖS / RINKINIAI
1/4'' Galvutės
3/8'' Galvutės
1/2'' Galvutės
3/4'' Galvutės
1'' Galvutės
Galvučių rinkiniai
Galvučių laikikliai
GALVUČIŲ IR ĮRANKIŲ KOMPLEKTAI
Kombinuoti galvučių ir įrankių rinkiniai 1/4", 3/8", 1/2"
Galvučių ir įrankių komplektai 1/4"
Galvučių ir įrankių komplektai 3/8"
Galvučių ir įrankių komplektai 1/2"
Galvučių ir įrankių komplektai 3/4"
Galvučių ir įrankių komplektai 1"
Kiauryminių galvučių komplektai
Įrankių rinkiniai / lagaminai
ADAPTERIAI / PERĖJIMAI / KARDANAI GALVUTĖMS / TERKŠLINIAMS RAKTAMS
Adapteriai/perėjimai galvutėms/ kardanai
Smūginiai adapteriai/perėjimai galvutėms/ kardanai
Adapteriai terkšliniams raktams
BITUKAI / (ĮPRESUOTI) ANTGALIAI / SMŪGINIAI ANTGALIAI / ANTGALIŲ RINKINIAI / LAIKIKLIAI
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/2", HEX
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/2" T-star/Torx
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/2" Spline
Antgaliai įpresuoti į galvutę 1/4"
Antgaliai įpresuoti į galvutę 3/8"
Antgaliai Ribe
5-kampiai antgaliai
Įpresuotų antgalių rinkiniai
Antgalių rinkiniai
Antgalių su laikikliais rinkiniai
Antgaliai smūginiai
Smūginiai antgaliai 22 mm (Hex) galu
Coliniai antgaliai
Adapteriai perėjimai antgaliams
Antgaliai 5/16" (8 mm)
Įvairūs antgaliukai/bitukai atskirai 1/4" (6.3 mm)
Antgaliukai/bitukai 3/8" (10mm)
Antgalių laikikliai/ aksesuarai antgaliams
ATSUKTUVAI / ATSUKTUVŲ RINKINIAI
Smūginiai atsuktuvai
Atsuktuvai
Atsuktuvų rinkiniai
Atsuktuvų laikikliai
REPLĖS / ŽNYPLĖS / ŽIRKLĖS / PJOVIKLIAI / GRAMDIKLIAI / GLAISTYKLĖS
Replės universalios / šoninio kirpimo replės
Fiksuojamos replės
Replės fiksuojamiems žiedams
Santechninės replės
Replės prailgintos
Žirklės / Pjovikliai
Replės skardos lankstymui / skylėms / profiliams
Žnyplės
Gramdikliai / glaistyklės
Krapštukai
PLAKTUKAI / KIRSTUKAI / VINIATRAUKIAI / SKYLAMUŠIAI / RAIDŽIŲ IŠMUŠĖJAI / KALTAI / MONTIRUOTĖS
Kirstukai / Skylamušiai/ Kaltai/ Išmušėjai/ Žymekliai
Plaktukai / Viniatraukiai/ Montiruotės/ Svirtys
Skaičių ir raidžių iškalėjai
Kirviai
PLYTELIŲ PJOVIMO STAKLĖS / IRANKIAI PLYTELIŲ KLIJAVIMUI
ĮRANKIAI ELEKTRIKAMS
Izoliuoti įrankiai
Įtampos indikatoriai / multimetrai / daugiafunkciniai testeriai
Laidų kirpimo / užspaudimo /presavimo / nuvalymo replės
Laidų instaliavimo įrankiai
Maitinimo zondatoriai
SANTECHNINIAI IRANKIAI / NAMŲ APYVOKOS IR KT.
Santechniniai įrankiai
Namų apyvokos prekės
ĮRANKIAI SUJUNGIMUI / SANDARINIMUI / KLIJAVIMUI / KNIEDIJIMUI / LITAVIMUI IR KT.
Kniedijimo pistoletai/ kniedikliai/ replės
Pistoletai montavimo putoms
Kabių ir vinių kalimo pistoletai
Lituokliai/ kaitintuvai dujiniai/ elektriniai/ dujinės lempos
Klijavimo/ klijų pistoletai
Pistoletai silikonui / mentelės
ABRAZYVINĖS MEDŽIAGOS / PJOVIMO / ŠLIFAVIMO / POLIRAVIMO DISKAI
Pjovimo diskai
Šlifavimo diskai
Galandinimo diskai
Vielinių šepečių antgaliai / diskai
Padai poliravimo / prilimpantys (Velcro)
Švitrinio popieriaus diskai
Švitrinis popierius prilimpantis (Velcro)
Šlifavimo galvutės iš švitrinio popieriaus
Poliravimo antgaliai /diskai ir kt.
Šepečių antgaliai
Rankiniai vieliniai šepečiai
METALO IR MEDŽIO APDIRBIMO ĮRANKIAI
Grąžtai metalui
Grąžtai medienai
Grąžtai gilinimui / pakopiniai
Grąžtai kontaktiniams taškams nugręžti
Grąžtai betonui / SDS / SDS+/ HEX
Deimantiniai grąžtai
Grąžtai - karūnos skylėms
Frezos medienos apdirbimui
Frezos metalo apdirbimui
Sriegikliai
Nulaužtų varžtų / pažeistų veržlių / smeigių išsukimas
Sriegpjovės
Sriegio atnaujinimo įrankiai
Sriegiklių / Sriegpjovių laikikliai
Sriegiklių / Sriegpjovių rinkiniai
Grąžtų rinkiniai
Priedai grąžtams, siaurapjūkliams, akumuliatoriniams suktuvams, aksesuarai
Grąžtų gidai / šablonai grąžtams
Tekinimo įrankiai
Dildės
Staklės skardos, armatūros lankstymui, kirpimui
Obliai
VAMZDELIŲ VALCAVIMO / PVC VAMZDŽIŲ PJOVIKLIAI / LANKSTYMO PRIETAISAI
Vamzdelių valcavimo rinkiniai
Vamzdelių lankstymo prietaisai
Vamzdelių/ vamzdžių pjovikliai
Plastikinių, guminių žarnelių ir vamzdžių pjovikliai, replės
SPAUSTUVAI
Plieniniai spaustuvai
Rankiniai spaustuvai
Pasukami spaustuvai
Staklių spaustuvai
Koordinatiniai spaustuvai
Buitiniai spaustuvai
Vamzdžių spaustuvai
Spaustuvų atsarginės dalys / priedai
MATAVIMO ĮRANKIAI
Slankmačiai
Indikatoriai
Ruletės
Mikrometrai
Kontūrų matuokliai / šablonai
Matavimo ratai
Gulščiukai
Liniuotės
Tarpumačiai
Kampainiai
Svambalai
TEPIMO ĮRANKIAI / POMPOS
Konsistencinio tepalo presai / Tepalinės / Švirkštai
Alyvos / Tepalo / Įvairių skysčių išdavimo-surinkimo talpos
Tepalo išleidimo įrankiai/ Įrankiai alyvos keitimui/ alyvos kamščių atsukimo įrankiai/ jų remonto komplektai
Tepalo pompos / Siurbliai / Kuro užpylimo pistoletai
Tepimo taškai/ Antgaliai
GERVĖS / TALĖS / KROVINIO TVIRTINIMO DIRŽAI
Kėlimo gervės
Traukimo gervės
Akumuliatorinės traukimo gervės
Elektrinės kėlimo gervės
Krovinio tvirtinimo diržai
VARIKLIO STENDAI / TRAVERSAI / BALANSYRAI
HIDRAULINĖ ĮRANGA
Hidrauliniai presai
Hidrauliniai cilindrai
Hidraulinės pompos
Hidraulinės stotelės
Nešiojami hidrauliniai įrenginiai
Hidrauliniai, mechaniniai spyruoklių suspaudėjai
Hidrauliniai vamzdžių lankstytuvai
Hidrauliniai guolių nuėmikliai
Hidrauliniai kranai
DOMKRATAI / ATRAMOS / RAMPOS
Hidrauliniai su ratukais
Hidrauliniai pastatomi
Pneumo-hidrauliniai
Pneumatiniai
Mechaniniai/ Rato atramos
Transmisijos
Rampos
Domkratų priedai / atsarginės dalys
MAŠININIAI HIDRAULINIAI KELTUVAI
Keltuvų priedai / atsarginės dalys
ĮRANKIŲ SPINTELĖS / VEŽIMĖLIAI / GULTAI / KĖDUTĖS
Dėžės / Spintelės/ Spintos
Įrankiai įrankių spintelėms
Darbastaliai
Vežimėliai įrankiams / Transportavimo vežimėliai
Rūbų spintos
Kėdutės / Gultai / Įvairūs
GIPSO KELTUVAI / PJAUSTYKLĖS
MOTOCIKLINIAI HIDRAULINIAI KELTUVAI / STOVAI
BALANSAVIMO / MONTAVIMO STAKLĖS / PADANGŲ REMONTO ĮRANKIAI
Ratų montavimo / balansavimo staklės
Svareliai / vientiliai priedai / atsarginės dalys
Smūginiai padangų pripūtimo infliatoriai
Padangų / ratų transportavimo vežimėliai / stovai / laikikliai
Padangų / ratų remonto įrankiai
Padangų gylio / ratų pločio / varžtų atstumo matuokliai
Padangų slėgio matuokliai / pripūtimo pistoletai
TURIZMO IR LAISVALAIKIO PREKĖS
APSAUGOS PRIEMONĖS IR DARBO RŪBAI
Apsauginiai akiniai / skydeliai
Darbo pirštinės
Apsauginės ausinės
Apsauginiai diržai
Darbo rūbai
BENZININIAI ĮRANKIAI / BENZ.STATYBINIAI AGREGATAI
Aukšto slėgio plovimo įrenginiai
Betono glaistyklės ir vibroplokštės
Elektros generatoriai
Vandens siurbliai
Varikliai
Žemės gražtai
Pjovyklės
Atsarginės dalys
MAGNETINIAI ĮRANKIAI / GRIEBTUVAI / VEIDRODĖLIAI / MAGNETINĖS LĖKŠTELĖS / JUOSTELĖS
APŠVIETIMO PRIETAISAI
TARPINĖS / MANŽETAI / SĄVARŽOS IR KT., SMULKIOS DETALĖS RINKINIUOSE
KITOS PREKĖS / TENTAI
  • VEIKLA KARANTINO METU >>>
    Vadovaudamiesi LR Sveikatos apsaugos ministerijos rekomendacijomis ir siekdami užtikrinti maksimalų klientų bei darbuotojų saugumą:
    • atvykstant į parduotuves privaloma dėvėti apsauginę veido kaukę;
    • rekomenduojama laikytis saugaus atstumo;
    • rekomenduojame užsakymus atlikti iš anksto internetu;
    • į parduotuvę - sandėlį įleidžiame tik po 3 pirkėjus vienu metu;
    • aptarnaujame tik galimybių pasą turinčius asmenis.

Privatumo politika

PRIVATUMO POLITIKA

Bendrosios nuostatos

  1. Įgyvendindami Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 2016 m. balandžio 27 d. dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas)  užtikriname Jums ypač skaidrų ir sąžiningą Jūsų asmens duomenų tvarkymą.
  2. Ši privatumo politika reglamentuoja UAB „Lisoksa” elektroninės parduotuvės irankiugama.lt (toliau – irankiugama.lt ir irankiugama.lt kliento (toliau – Jūs, Jūsų) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
  3. Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
  4. Elektroninėje parduotuvėje nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad irankiugama.lt juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.
  5. irankiugama.lt vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
    • Asmens duomenis tvarkyti teisėtu, sąžiningu ir skaidriu būdu (teisėtumo, sąžiningumo ir skaidrumo principas);
    • Asmens duomenis rinkti nustatytais, aiškiai apibrėžtais bei teisėtais tikslais ir toliau netvarkyti su tais tikslais nesuderinamu būdu (tikslo apribojimo principas);
    • Užtikrinti, kad tvarkomi Asmens duomenys būtų adekvatūs, tinkami ir tik tokie, kurių reikia siekiant tikslų, dėl kurių jie tvarkomi (duomenų kiekio mažinimo principas);
    • Užtikrinti, kad Asmens duomenys būtų tikslūs ir prireikus atnaujinami; imtis visų pagrįstų priemonių užtikrinti, kad asmens duomenys, kurie nėra tikslūs, atsižvelgiant į jų tvarkymo tikslus, būtų nedelsiant ištrinami arba ištaisomi (tikslumo principas);
    • Asmens duomenis laikyti tokia forma, kad duomenų subjektų tapatybę būtų galima nustatyti ne ilgiau, nei tai yra būtina tais tikslais, kuriais asmens duomenys yra tvarkomi (saugojimo trukmės apribojimo principas);
    • Asmens duomenis tvarkyti tokiu būdu, kad taikant atitinkamas technines ar organizacines priemones būtų užtikrintas tinkamas asmens duomenų saugumas, įskaitant apsaugą nuo duomenų tvarkymo be leidimo arba neteisėto duomenų tvarkymo ir nuo netyčinio praradimo, sunaikinimo ar sugadinimo (vientisumo ir konfidencialumo principas).
  6. irankiugama.lt yra įpareigota tvarkyti asmens duomenis pagal įstatymus.
  7. Jūsų asmens duomenys yra saugomi tiek laiko kiek yra būtina prekių įsigijimo sutarčiai įvykdyti bet ne trumpiau nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojantys teisės aktai. Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų sutikimo atšaukimo dienos.
  8. Naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis gali:
    • Visi veiksnūs fiziniai asmenys, ne jaunesni kaip 18 metų amžiaus;
    • Nepilnamečiai nuo keturiolikos iki aštuoniolikos metų amžiaus, turėdami tėvų, įtėvių arba rūpintojų sutikimą;
    • Juridiniai asmenys.
  9. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų elektroninėje parduotuvėje, Jūsų kompiuteryje (ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis elektronine parduotuve sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.

Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

  1. Užtikriname Jus, kad Jūsų asmens duomenis renkame yra tvarkome tik teisėtai pagrindais, t.y. Jūsų asmens duomenis renkame ir tvarkome tik:
    • Jums perkant prekes tarp Jūsų ir mūsų yra sudaroma pirkimo – pardavimo sutartis ir tvarkome Jūsų duomenis šiuo pagrindu;
    • Jums užsiregistravus mūsų elektroninėje parduotuvėje ir sukūrus asmeninę paskyrą, jūsų duomenis tvarkome pasirengiant Jums pirkti prekes ateityje;
    • Jums davus sutikimą tvarkyti Jūsų asmens duomenis;
    • Vykdant mums taikomų įstatymų reikalavimus;
    • Nurodžius Valstybės  įgaliotoms institucijoms.
  2. irankiugama.lt gerbia kiekvieno Jūsų teisę į privatumą. Kad galėtume Jums parduoti Jūsų išsirinktas prekes elektroninėje parduotuvėje irankiugama.lt mums yra būtina tvarkyti šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą; pavardę, telefono numerį; elektroninio pašto adresą; Jūsų įsigytų prekių pristatymo adresą; IP adresą. 
  3. Kai Jūs apsiperkate mūsų elektroninėje parduotuvėje irankiugama.lt ir už prekes atsiskaitote išsimokėtinai mes renkame ir tvarkome šiuos Jūsų asmens duomenis: vardą; pavardę; asmens kodą; asmens dokumento numerį; jūsų tapatybę patvirtinančio dokumento kopiją; informaciją apie Jūsų darbinę padėtį; per paskutinius 4 mėnesius gautų pajamų vidurkį; elektroninio pašto adresą; Jūsų įsigytų prekių pristatymo adresą; telefono numerį.
  4. Registracijos elektroninėje parduotuvėje metu Jūs privalote pateikti išsamius ir teisingus asmens duomenis.
  5. Asmens duomenys yra tvarkomi saugiomis priemonėmis, kurios apsaugo šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo ar kitų neteisėtų veiksmų.

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

  1. irankiugama.lt pasilieka teisę asmens duomenis perduoti tik patikimoms trečiosioms šalims. Tinkamo paslaugų suteikimo Jums tikslu, perduodame Jūsų asmens duomenis šiems savo partneriams:
    • Kurjerių paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios pristato Jums prekes Jūsų nurodytais adresais;
    • Prekių tiekėjams, kurie Jums pristato Prekes tiesiogiai;
    • Finansines paslaugas teikiančios įmonės su kuriomis Jūs sudarote prekių įsigijimo išsimokėtinai sutartis;
    • Meistro paslaugas teikiančioms įmonėms;
    • Garantinio aptarnavimo paslaugas teikiančioms įmonėms;
  2. Jūsų Asmens duomenis taip pat teikiame:
    • Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka;
    • Valstybinės institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato taikytini teisės aktai.

Asmens duomenų pakeitimas ar atnaujinimas

  1. Jūs turite teisę bet kada keisti ir/ar atnaujinti registracijos formoje pateiktą informaciją irankiugama.lt elektroninėje svetainėje.

Privatumo politikos pakeitimas

  1. irankiugama.lt turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo politiką.
  2. Privatumo politikos papildymai ar pakeitimai įsigalioja nuo jų paskelbimo dienos, t. y. nuo tos dienos, kai jie yra įkeliami į elektroninės parduotuvės sistemą.
  3. Jeigu Jūs nesutinkate su nauja Privatumo politikos redakcija, Jūs turite teisę jos atsisakyti raštu (el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba paštu Lentvario g.16B-101, LT-02300, Vilnius) su sąlyga, kad Jūs prarandate teisę naudotis elektroninės parduotuvės paslaugomis.
  4. Jei po Privatumo politikos papildymo ar pakeitimo Jūs ir toliau naudojatės elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis, laikoma, kad Jūs sutinkate su naująja Privatumo politikos redakcija.

Atnaujinta 2018-05-25

SAUGUS APSIPIRKIMAS

MOKĖKITE GRYNAIS, GAVĘ PREKES

PREKIŲ PRISTATYMAS VISOJE LIETUVOJE!
ATSIIMKITE PREKES NEMOKAMAI VILNIUJE!

BANKO kortelės!

Pas mus galite atsiskaityti BANKO kortelėmis! Maloniai laukiame apsilankant!

visa mastercard logo

irankiugama.lt

Mes rūšiuojam!

atliekos

Prekė įtraukta į krepšelį
Užpildyti užsakymą